Sharon Battiste: ‘Ik realiseerde me dat het zo niet verder kan’

  • Als de huidige “Bachelorette” wil Sharon Battiste haar hart weggeven.
  • In een interview onthult ze wat een absolute no-go is voor mannen.
  • Ze vertelt over haar aandoening, alopecia areata, een vorm van inflammatoir haarverlies.

Meer actueel nieuws over “The Bachelorette” vind je hier

Wordt Sharon Battiste haar droomman vinden? Die vraag wordt de komende weken beantwoord in het negende seizoen van The Bachelorette, dat op 15 juni in première gaat. RTL begint (of online via RTL+). In een interview met het persbureau spot on news onthulde ze van tevoren waarom ze op zoek is naar liefde op tv en sprak ze openhartig over het moment dat ze haar haren liet afscheren.

Waarom heb je tot nu toe geen geluk gehad in de liefde?

Sharon Battiste: Mijn laatste gelukkige relatie was acht jaar geleden. Ik heb daarna ook de ene of de andere man leren kennen, maar het lukte gewoon niet. Nu ben ik er gewoon klaar voor. Ik ben 30 en ik wil weer verliefd zijn. Voor mijn toekomst zou ik ook ooit mijn eigen gezinnetje willen hebben. Daarom heb ik deze geweldige reis gemaakt.

Wat is er zo speciaal aan The Bachelorette dat je het gevoel hebt dat je op die manier liefde kunt vinden?

Ik vind het super spannend om 20 mannen te ontmoeten die allemaal heel verschillend zijn. Proberen ze? Hoe proberen ze herinnerd te worden? Hoe vechten ze voor mij? In het verleden heb ik vaak meegemaakt dat ik mannen van mezelf moest overtuigen. Dat is tijdens deze reis anders – en leuk om te zien.

Aan de andere kant, wat is voor jou de grootste uitdaging in de rol van “Bachelorette”?

De uitdaging is zeker dat je zoveel mannen tegelijk leert kennen en dat je open moet staan ​​voor elke man. Het is niet zo eenvoudig als je een bepaalde hoeveelheid tijd samen hebt doorgebracht en ervaringen hebt gedeeld.

Sharon Battiste: “Als “Bachelorette” had ik het recht om trouw te blijven aan mezelf”

Is er een voorganger die je bijzonder goed vond en waarvan je iets gekopieerd hebt voor de “Bachelorette”-periode?

Ik denk dat al mijn voorgangers het op hun eigen manier goed hebben gedaan. Als “Bachelorette” had ik het recht om trouw te blijven aan mezelf. Ik wilde net zo leuk en gemakkelijk in de omgang zijn als in het echte leven. Ik kan heel luid en heel direct zijn, maar soms ook heel zwijgzaam. Ik heb mezelf gewoon gegeven zoals ik ben.

Lees ook: Ex-“Bachelorette” Maxime Herbord heeft een nieuw vriendje

Sommige fans bekritiseren dat de “Bachelorette”, in tegenstelling tot de “Bachelor”, de laatste jaren altijd een vrouw is geweest die eerder in de publieke belangstelling stond. Wat vind je van deze kritiek?

Ik begrijp de kritiek en het verlangen van mensen naar een onbekend persoon. Maar ik moet ook heel duidelijk zijn: als je geen ervaring hebt in deze branche, is het zeker niet gemakkelijk om voor 20 man te staan. Maar ik laat me ook graag overtuigen van het tegendeel.

U zei dat u graag een eigen gezin zou willen hebben. Hoe stelt u zich uw gezinsplanning voor?

Mijn eigen gezinsplanning heeft zeker nog een paar jaar te gaan. Ik wens een relatief normaal leven, misschien met mijn eigen huis. Twee kinderen zou leuk zijn. Anders laat ik me graag verrassen. Ik zit ook niet vast aan waar ik woon. Wie weet wat de komende jaren zullen brengen. Een fijn, nuchter gezinsleven, dat zou mijn droom zijn.

Zou het voor jou een no-go zijn als een man geen kinderen wil?

Ja. Ik zal eerlijk zijn: dat zou voor mij moeilijk zijn.

jij hebt last van Alopecia areata en uiteindelijk hun hoofd kaalgeschoren door “hartmensen”. te laten. Waarom heb je besloten om deze stap te zetten?

Ik heb deze aandoening al vele jaren. Dit kwam voor het eerst naar voren toen ik acht jaar oud was en is sindsdien doorgedrongen in mijn leven. Soms had ik een paar jaar rust, dan viel het weer uit, groeide terug… Op een gegeven moment kwam ik op een punt waarop ik zei: ‘Ik heb zo gevochten en geprobeerd mezelf medisch en mentaal te genezen. Ik heb gewoon niet de kracht of het verlangen om er de hele tijd naar te kijken.’

“Je haar scheren was een radicale stap”

In hoeverre heeft dat jou geraakt?

Ik ben eigenlijk een gelukkig mens, een zonnetje, ik ben gemotiveerd en vind het leuk om actief te zijn. De laatste jaren was ik dat niet meer. Ik realiseerde me dat het zo niet verder kan gaan omdat ik mezelf erin verloor en niet op kon staan.

Het haar afscheren was de meest radicale manier. De moeilijkste manier. Ik wist niet hoe ik me daarna zou voelen. Kan ik mezelf nog wel accepteren als een normale vrouw? Voel ik me raar als ik in de spiegel kijk?

Hoe vond je het om je haar te scheren?

Terugkijkend was het een van de beste beslissingen die ik in mijn leven had kunnen nemen. Ik ben er ook ongelooflijk trots op en super dankbaar dat ik dit moment heb kunnen delen met de mensen van wie ik hield en dat ze aan mijn zijde stonden.

Ik zou het elke vrouw die deze aandoening heeft aanraden. Je blijft denken, wat als ik ze scheer of als alles mislukt? De stap om het zelf af te maken was zo mooi. Dat gaf me zo’n boost. Ik voel me nu weer krachtig, aangekomen, vrouwelijk.

“Ik hoop dat ik iedereen kan aanmoedigen”

Heb je een boodschap die je als “Bachelorette” wilt overbrengen?

Ik hoop dat ik elke vrouw of persoon die deze ziekte heeft, kan aanmoedigen. Dat je alles kunt creëren en bereiken – ook met deze diagnose. Het maakt niet uit welk ziektebeeld je hebt in het leven: je kunt gewoon niet opgeven.

In mijn geval wil ik laten zien dat je je ook prettig kunt voelen met pruiken. Dat kun je net als een schoen in een outfit integreren.
© 1&1 Mail & Media/spot op nieuws

Deze mannen willen Bachelorette Sharon's hoofd doen draaien!

Sharon Battiste is vanaf 15 juni op zoek naar haar droomman op “The Bachelorette”. Promiflash stelt je voor aan de rose boys van dit jaar. 20 mannen hebben hun zinnen gezet op het veroveren van het hart van de voormalige “Cologne 50667”-actrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.